En behagelig tilværelse

Solskjerming gjør mer enn å bare blokkere sollys. Solskjerming holder hjemmet ditt varmt om vinteren og lunt om sommeren, gir deg privatliv fra nysgjerrige naboer, lar deg bruke uteområdet hele året, og gir ethvert rom en eksklusiv look. La deg inspirere.

La deg inspirere av hva andre har gjort

Familiene Myrvoll og Edvardsen plages ikke lenger av varme sommernetter, skarp sollys og høye strømregninger. Les hvordan de utnyttet solskjerming her.
Bli inspirert av kundene våre
Lasse Vermli har Norsol i omtrent alle vinduene sine – fra plisségardiner og liftgardiner til zipscreens og markiser. Det reduserer strømregningen.
Les om hvordan solskjerming reduserer strømregningen din
Med våre batteridrevne, automatiske solskjermingsprodukter kan du til enhver tid opprettholde en perfekt temperaturen i ethvert rom. Hver kveld kjører den automatiske motoren plisségardinene og zipscreenen ned, slik at du hele kvelden og natten reduserer varmetap gjennom vinduene. Og om morgenen går de automatisk opp i hele huset, slik at du kan nyttiggjøre varmeinnslippet fra solen. Har du 2-lags vinduer, trenger du ikke skifte vinduer til 3-lags, men heller investere i automatisk solskjerming som perfekt reduserer varmetap gjennom vinduene.
Les om hvordan Hilde bruker solskjerming
Rullegardiner og plisségardiner har gjennom generasjoner preget norske hjem som en garantist for en god start på dagen. Spesielt har lystette tekstiler vært en gjenganger på våre soverom.
Slik sover du bedre med solskjerming
Du kan bruke solskjerming til å regulere hvor mye lys og varme du slipper inn i hjemmet ditt. Med innvendige persienner kan du for eksempel regulere lys og solvarme slik at det gir et behagelig inneklima. De beskytter også gulv og møbler mot solbleking. Lamellgardiner er et meget anvendelig produkt som både er fint til å skjerme for sola, men også for å hindre innsyn. De betjenes veldig enkelt med enten betjeningsstang eller kjedetrekk, og med en enkel bevegelse kan du vinkle de loddrette lamellene etter ønsket lysmengde og grad av innsyn. Du bevarer like fullt utsynet, og lar rommet få inn masse dagslys.
Solskjerming etter rom
Det finnes måter der du kan se ut, men samtidig hindre innsyn. Disse produktene er estetisk tiltalende og løfter hjemmet sitt uttrykk. Naboene dine vil ikke kunne se inn, men kanskje du får noen misunnelige blikk når de ser den nye solskjermingsløsningen din?
Hvordan hindre innsyn fra naboene
Hva er den beste måten å mørklegge et rom, for eksempel et soverom eller TV-stue? Og hvordan kan du lykkes med det uten å gå på akkord med design og estetikk? Lystett og mørkleggende solskjerming er ikke bare for soverommet – det kan også være et utmerket valg i TV-stua for en komplett hjemmekinoopplevelse. Ikke minst på barnerommet er det nyttig med lystett solskjerming når leggetiden kommer før sola går ned. På soverommet er det kanskje ekstra viktig for deg å få en fullstendig mørklegging, for å unngå sjenerende lys og plagsom gatebelysning om natten. På TV-stua er derimot de estetiske egenskapene til solskjermingsproduktet like viktig.
Les mer om solskjerming og mørklegging
La utesesongen vare hele året med rett solskjermingsprodukt på terrassen, balkongen eller i hagen. Vi tilbyr gratis befaring over hele landet. Våren nærmer seg med stormskritt, og det betyr at vi snart kan flytte dagene utendørs og tilbringe mer tid på terrassen, balkongen eller i hagen. Få ting slår gleden av å fyre opp grillen for første gang, dele et godt måltid med gode venner og nyte sesongens første utepils i frisk bris. Men skarp vind, brysomme naboer eller plutselig regnvær kan sette en kjedelig stopper for uteplanene. Med rette solskjermingsprodukter er du beskyttet, uansett om du har liten balkong i byen, eller hus med stor markterrasse. Det finnes mange moderne og spreke alternativer som kan gjøre terrassen din til et sted for sosialt samvær og avslapning uavhengig av værforhold. Les videre for å få tips til hvilke produkter som passer best for ditt uteområde.
Se alle produkter til uteområdet
Sauene som går på beite i naturen vår, rydder norsk utmark og bevarer den norske kulturarven vår. Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre, og vi utnytter derfor et råstoff som er noe av det beste Norge har å by på. Med ull fra sau som beiter i norsk natur, får vi et rent og kortreist produkt vi gleder oss til å dele med deg. Dette er bærekraft på sitt beste.
Se ullkolleksjonen

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!