Solskjerming etter rom

Ulike rom og behov krever ulike solskjermingsløsninger. Finn det perfekte produktet for dine rom og dine unike behov med vår romguide.

Bestill gratis befaring

Ullgardiner

Velg vår nyhet gardiner fra norsk ull hvis du virkelig vil sette et eksklusivt preg på stuen din. Velg mellom flere farger og stofftykkelser for å skape et balansert og unikt lysbilde. Ekte, norsk håndverk.

Se våre ullgardiner

Zipscreens

La solskjermingen bli et designelement i hjemmet ditt, med en utvendig screen som skjermer for solen i stuen. En moderne og stram screen kan monteres vertikalt og horisontalt, og gir et eksklusivt uttrykk. Med en stilig screen beholder du utsikten, samtidig som du hindrer innsyn og sjenerende sol. Vår populære Zipscreen tåler vind opptil liten storm, og er som skapt for skandinaviske hjem.

Se våre zipscreens

Plisségardiner

Delikate plisségardiner myker opp uttrykket i stuen din. Når plisségardinen ikke er i bruk, kan den trekkes inn som et trekkspill og forsvinne ut av syne. I tillegg til utmerket lysdemping, kan plisségardiner også bidra til et behagelig inneklima. Vår dobbeltsidige Duette har to lag med tekstil, som skaper et ekstra isolasjonslag mot vindusglasset. Luften sirkulerer mellom stofflagene, bevarer varmen på vinterstid, og reflekterer bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

Se våre plisségardiner

Solskjerming på kjøkkenet

Kjøkkenet, husets hjerte, fortjener gjennomtenkt og praktisk solskjerming for hele familien. Men med høy gjennomfart, jevnlig matlaging og evig oppvask kan komfyrer og oppvaskmaskiner bidra til å skape fukt og varme på kjøkkenet. Plisségardiner, rullegardiner eller liftgardiner kan derfor være et godt alternativ til tradisjonelle gardinhøyder på kjøkkenet, som fort blir møkkete.

Liftgardiner

Våre liftgardiner setter et varmt preg på kjøkkenets atmosfære, og er også med på å skape en delikat kontrast til hardere kjøkkenkomponenter. Har du et åpent kjøkken vil liftgardinene være med på å skape en helhetlig, eksklusiv følelse i hjemmet ditt som merkes.

Se våre liftgardiner

Plisségardiner

Plisségardiner fra Norsol gir et behagelig uttrykk til hjemmet ditt, og kan skape en delikat kontrast til hardere kjøkkenkomponenter som benkeplater og fliser. De myke gardinene forsvinner ut av syne om du trekker dem sammen, og passer for deg som ønsker solskjerming som ikke tar fokus fra interiøret. På kjøkkenet har de mange gode egenskaper – våre plisségardiner er lyddempende, lystette og energibesparende.

Se våre plisségardiner

Solskjerming på soverommet

God søvn legger grunnlaget for dagen. Med rett solskjerming på soverommet sikrer du en uforstyrret nattesøvn. Mange ønsker et mørkt soverom, og ser etter lystett solskjerming med mørkleggende egenskaper. Andre elsker følelsen av å slippe inn lyset så man våkner til dagslys om morgenen. Lysdempende solskjerming hindrer innsyn, men lar likevel solstrålene slippe inn.

Med automatiserte løsninger og smarthusteknologi som bevegelsessensorer, kan du la Norsol sikre nattesøvnen. Våre produkter kan stilles inn til å kjøres automatisk ned når du går inn på soverommet, så du legger deg i et lunt og behagelig rom. Om morgenen løftes solskjermingen automatisk opp, så du våkner når det gryr av dag.

Les om solskjerming og søvn

Plisségardiner

Plisségardiner gir et delikat uttrykk til soverommet ditt. De myke gardinene forsvinner ut av syne når du trekker dem sammen, og lar deg endre uttrykket i rommet avhengig av tiden på døgnet. Du kan selv velge om du ønsker helt lystett plisségardin, eller en gjennomsiktig plissé som lar rommet bade i et behagelig lys. Med dobbeltsidige duette plisségardin får du ekstra tekstildybde. Dette skaper et ekstra isolasjonslag inntil glasset, så du holder det varmt og lunt på soverommet gjennom hele året.

Se våre plisségardiner

Myggnetting

Diskret, bærekraftig og enkel å rengjøre. Med myggnetting kan du sove med vinduet åpent hele sommeren uten å bli forstyrret av plagsomme insekter. Vår myggnetting lages på mål og kan tilpasses både dør og vindu. Når den ikke er i bruk, ruller du enkelt gardinen sammen – slik varer den år til år. Den fåes til både dør og vindu.

Se våre myggnettinger

Barnerommet

Skap et rom for lek og moro, men med ro når leggetid kommer. Barnesikring ivaretar trygghet gjennom alle livets faser. Godt inneklima legger grunnlaget for dager fylt med læring, lek og utvikling. Med rett solskjerming skaper du energieffektive barnerom som holder varmen ute om sommeren, kulden ute om vinteren, og lyset ute på kvelden når det er leggetid.

Barnerom stiller flere krav til solskjerming og sikkerhet. Alle foreldre vil være sikre på at produktene de velger til sine små er bærekraftige, brukervennlige og, ikke minst, trygge.

Alle Norsols produkter designes med barns trygghet i mente, og blir installert for å ivareta sikkerhet gjennom alle livets faser. Våre snorbetjente produkter monteres med fester som gjør snorene utilgjengelige for barn. Vi tilbyr gratis befaring over hele landet, og viser deg gjerne hvilke grep du kan ta i ditt hjem for å holde barna trygge.

Bærekraftig solskjerming

Zipscreens

Zipscreens holder varmen ute om sommeren, og inne om vinteren. Med vår bærekraftige bestselger tilrettelegger du for at barnet – og foreldre – får en uforstyrret nattesøvn.

Se våre zipscreens

Plisségardiner

Myke og delikate plisségardiner kan være et fint valg til barnerommet. Med 120 tekstiler av høy kvalitet å boltre seg i, er du sikker på å finne noe som passer på en prikk. Plasser der du vil i vinduet, og la den sveve. Vi hjelper deg med å montere plisségardin, samt måle og kutte på forhånd.

Se våre plisségardiner

Liftgardiner

Våre liftgardiner, som også fåes i norsk, tung ull, setter et varmt preg på barnerommet. De er et ypperlig supplement til våre funksjonelle plisségardiner, og gjør barnerommet hyggelig å være i.

Se våre liftgardiner

Uteområdet

Benytt uteplassen hele året. Med rett produkt er verken regn, vind eller dårlig vær en hindring for lune og bekymringsfrie kvelder i frisk luft.
Norsol leverer funksjonelle og eksklusive systemer som lar deg forvandle uteområdet til en stilig og inviterende stue. Ønsker du tak og ly for vind og regn, eller kanskje en stue under åpen himmel? Norsol hjelper deg med å realisere utelivsdrømmen, enten du bor i hus med hage og terrasse eller har leilighet med balkong i byen.

Med rette produkter kan du la utemøblementet stå ute året rundt, i alt slags vær. Uttrekkbar levegg, pergola og markise gir vindskjerming, værskjerming og avskjerming fra nysgjerrige naboer.

Se all utvendig solskjerming

Markiser

Frittstående markise skaper et privat uterom med svalende skygge i sola, og lun effekt gjennom den kjølige sensommeren. Det lune uteområdet er beskyttet mot vær og vind, samtidig som du beholder full utsikt.

Norsols markiser kan tilpasses små og store vindusflater, og vi tilbyr et stort utvalg terrasse-, fasade– og vindusmarkiser. Velg selv mellom markise med sveiv, motor med bryter eller motor med fjernkontroll. Elektrisk markise og markise med motor er brukervennlig og fleksibel, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Norsols markiser kan også utstyres med sol- og vindautomatikk, så du kan la været gjøre jobben for deg.

Med mer enn 100 duker av høy kvalitet kan du bygge et uteområde som varer og står tidens tann. Norsol leverer robuste profiler og konstruksjoner som tåler norske værforhold. I stedet for å skifte ut hele markisesystemet, kan du bytte duk for en trendy oppgradering av uteområdet.

Se våre markiser

Levegg

Levegg er et fleksibelt og funksjonelt alternativ, enten du bor i leilighet med balkong eller hus med hage. Uttrekkbar levegg kan enkelt integreres på de fleste underlag. I motsetning til en pergola, som står som en konstant del av hagen, kan en frittstående levegg trekkes helt inn når den ikke er i bruk. Når leveggen ikke er i bruk, kan den trekkes helt inn og enkelt sikres i en diskret stolpe eller stang. Slik sikrer du fleksibilitet og mobilitet til uterommet, hele året.
Velg mellom Grip levegg og Ona levegg. Vi tilbyr levegg i mange farger og duker, med konstruksjon av aluminium og galvanisert stål. Levegg har stor stabilitet og lang levetid, for deg som ønsker bærekraftige løsninger for uterommet.

Se våre levegger
Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!