Før vi kommer på befaring

Hva er utfordringen hjemme hos deg?

I tillegg til å skjerme for sjenerende sollys, er solskjerming også en effektiv måte å holde kulden utenfor vinduet på. Den kan også stenge solvarmen ute, eller skjerme for innsyn.

Solskjerming er også en super måte å tenke energisparing på. Med smart solskjerming kan vi koble sammen vår automatiske solskjerming med ditt klimaanlegg, og dermed oppnå maksimal utnyttelse og få dobbel effekt.

Så før vi kommer på befaring, tenk over hva behovet ditt er. Det kan være at plisségardinen ikke løser problemet med varme fra sollyset på dagtid. Da er solskjerming utenfor glasset mye mer effektivt, og vi kan rådgi deg hva som er beste løsning for akkurat deg.

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

1. GRATIS BEFARING


Tenk først over hva som er utfordringen hjemme hos deg. Da er det letter for våre rådgivere å gi deg riktig anbefaling.


Tenk først over hva som er din utfordring i forhold til sollys, varmeinnslipp, isolering og innsyn. Da blir det enklere for våre rådgivere å anbefale løsninger som faktisk dekker ditt behov.

Bestill først gratis befaring på vår hjemmeside, eller ring oss på telefon 411 10 100. Norsol er landsdekkende, og har rådgivere og montører over hele Norge.

En av våre rådgivere kommer hjem til deg på befaring. De gir anbefalinger og råd etter dine behov, og har med seg prøvebøker med tekstil- og dukprøver.

Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov. Når du har bestemt deg for løsning tar vi nøyaktige mål, slik at vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt hjem.

2. PRODUKSJON


Egen fabrikk gir full kontroll og stabil levering


Vår rådgiver sender din bestilling til vår fabrikk på Tingvoll. Der blir din bestilling tatt i mot og satt i produksjon. Normal produksjonstid på vår fabrikk er mellom 3-5 uker

Siden starten i 1983 har Norsol tatt i mot bestillinger fra våre rådgivere rundt omkring i Norges land, produsert, levert og montert. Som en ansvarlig leverandør ønsker vi at du skal ha den beste opplevelsen. Derfor jobber vi kontinuerlig med presisjon ikke bare i vår skreddersøm, men gjennom hele prosessen slik at du skal ha en god opplevelse helt til ferdig montert produkt.

3. MONTERING


Egne montører gir trygghet for kvalitet


Når din bestilling er ferdig produsert, sendes produktene fra vår fabrikk til aktuelle avdelingskontor. En av våre montører tar så kontakt med deg og avtaler så tidspunkt for montering. Vår montør kommer så hjem til deg og monterer alt fagmessig etter avtale. Montering tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!