Pergola

En pergola er en enkel og stilig måte å oppgradere uteplassen på, som skapt for sene sommerkvelder og utendørs middager i gode venners selskap.

Bestill gratis befaring

En dekorativ konstruksjon for alle anledninger

Pergola med tak er populært for et anvendelig uteareal uavhengig av vær. Med klatreplanter rundt pergolaen kan du skape en følelse av en engelsk hage. Du kan også pynte med dekorative lyslenker, for en moderne og lys løsning. Det finnes uendelige byggemåter og kombinasjoner, og Norsol kan bistå deg med å bygge en bærekraftig, barnevennlig pergola av høy kvalitet som passer for ditt uterom.

Et måltilpasset produkt for nettopp ditt uterom

Med en pergola skaper du et eget, eksklusivt uterom, med skygge for solen og le for vinden. En pergola er fleksibel og kan bygges på de fleste underlag. Norsol samarbeider med de beste aktørene i bransjen, og har gjennomgående fokus på kvalitet og bærekraftighet i våre produkter.

Pergolet

Norsol Pergolet gir uteplassen din et ekstra løft. Med sine elegante og slanke linjer gir den et eksklusivt utseende. Duken er sveiset med ZIP i sidene, som sikrer optimalt dukspenn og et enda lunere uterom. Norsol Pergolet er beregnet for skjerming av små og mellomstore uteområder og terrasser. Markisen består av en kassett som monteres mot vegg. Når den ikke er i bruk, rulles duken inn i kassetten og er beskyttet mot vær og vind.

Pergolux

Norsol Pergolux er en pergola beregnet for skjerming av små og mellomstore uteområder og terrasser. Pergolaen består av solide profiler i aluminium, utviklet spesielt for norske forhold. Kassetten monteres på husveggen din, med en tekstilduk i taket som kjøres inn og ut. Duken har ZIP-teknologi, som sikrer en stram og fin overflate.

Pergola på 1-2-3

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir veloverveide råd tilpasset dine behov. Når du bestiller dine Norsol-produkter, tar din rådgiver hånd om den videre prosessen. Vi tar ansvar for nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!