Sov bedre med solskjerming

På kveldstid gir et mørkt soverom deg en uforstyrret nattesøvn, og om morgenen setter naturlig sollys systemene dine i gang og gjør deg klar for en produktiv dag. Les om hvordan du kan bruke solskjerming til å sove og våkne bedre.

Solskjerming for en uforstyrret nattesøvn

Solskjerming forbedrer nattesøvnen din på flere måter, for eksempel gjennom mørklegging og gjennom isolering.

Å mørklegge soverommet gir stor uttelling på søvnkvaliteten din. Du kan bestille våre plissé– og rullegardiner i tykke stoffer som blokkerer ut alt sollys. Våre gardiner er ikke bare praktiske, men også stilige og elegante. De kommer i mange farger og mønstre som passer til enhver innredning, og skreddersys til ditt vindu. Med solskjerming fra Norsol kan du sove godt om natten og våkne opp uthvilt og klar for dagen.

Vår plisségardin og zipscreen isolerer vinduene dine mot kulde og varme, slik at soverommet alltid er perfekt temperert. Om vinteren holder de rommet ditt varmt og lunt, og om sommeren holder de det kjølig og mørkt. Du vil alltid våkne opp med et smil, klar for en ny dag. Våre gardiner er også enkle å montere og justere etter behov.

Solskjerming for oppfriskende morgener

Sollys om morgenen er det beste du kan gjøre for å gjøre deg klar for dagen. Til-og-med bedre enn kaffe, mener forskere. Gjennom natten har våre plisségardiner og screens jobbet for å bevare en optimal soveromstemperatur. Rett før alarmen din ringer hever de seg automatisk, slipper inn solens varme og fyller rommet med naturlig lys. God morgen.

Helt automatisert

Norsols smarte solskjerming gir deg en bedre hverdag. Du slipper å bekymre deg for å justere solskjermingen etter døgnrytmen din eller etter temperaturen ute – det gjør den selv. Med bevegelsessensorer eller timer sørger de for at du får et lyst og friskt rom når du våkner, og et mørkt, lunt og rolig rom når du sover. Len deg tilbake og nyt den gode følelsen av en optimal hjemmetilværelse.

Les mer om Norsols teknologi, eller bestill gratis befaring nå.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!