Gardiner

Klassiske gardiner – ofte kaldt gardinlengder eller gardinhøyder – gir et nydelig uttrykk i hjemmet ditt og er et flott interiørelement for å skape det lille ekstra. Tekstilen er også med på å skape en lunhet og med ulik struktur og tetthet vil du kunne finne det stoffet som passer best til ditt hjem. Vi tilbyr to ulike gardintyper: dekor/sidegardiner og fortrekksgardiner.

Bestill gratis befaring

Ullkolleksjonen Lyng og Tind

Norsk ull: Vi har også designet og utviklet vår helt egen bærekraftige kolleksjon av norsk ull som heter Lyng og Tind. Med ull fra sau som beiter i norsk natur, får vi et rent og kortreist produkt vi gleder oss til å dele med deg. Dette er bærekraft på sitt beste.

Se ullkolleksjonen

Velg riktig stoffkvalitet

Valg av stoffkvalitet og type vevnad har stor betydning for helhetsinntrykket. Farge, tetthet og modell er avgjørende for hvor perfekt resultatet blir. Våre stoffer er håndplukket fra kvalitetsleverandører i Europa, hvor man finner ulik tetthet, struktur og sammensetning. Våre gardinhøyder er vevd i 4 ulike tetthetsgrader:

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av hytta Hytta
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret
skreddersydde gardiner

Sart, Sval, Lun og Ro

Stoffene i disse 4 kolleksjonene er håndplukket fra kvalitets- leverandører i Europa. Hver kolleksjon har sin egen egenskap. En transparent gardin gir et lett og luftig uttrykk hvor lyset filtreres varsomt og strømmer inn gjennom gardinen selv når det er trukket for. En semi-transparent gardin gir litt mindre lysinnslipp, og gardinens farge er mer fremtredende. Et tett vev skjermer for direkte sollys, men er ikke helt mørkleggen- de. Et lysdempende vev gjør det mørkt i soverommet, selv en lys sommermorgen, men mørklegger ikke helt.

få hotellfølelsen hjemme med skreddersydde ullgardiner

Få hotellfølelsen hjemme

Det har mye å si hvordan du velger å henge gardinene, vi kan gi deg råd og tips om type oppheng. Hvis du for eksempel ønsker en eksklusiv hotellfølelse hjemme, velger du dobbel skinne med florlett gardin innerst og en tykkere gardin foran for.

Sydd på mål
Mange fargevalg

Skreddersøm gir valgmuligheter

Alle våre produkter blir sydd på mål etter ditt hjem. Velg blant over 30 farger og stofftykkelser på tvers av våre 5 kolleksjoner. Manuell eller elektrisk betjening: Vi leverer våre gardiner med både manuell og elektrisk betjening. Alle våre produkter kan styres fra app eller fjernkontroll.

Les mer om skreddersøm

Skreddersydde gardiner på 1-2-3

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir råd for akkurat din bolig. Bestill dine gardiner hos våre rådgivere som tar hånd om den videre prosessen med nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og kommer og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1 2-3!

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!