Skreddersydd for å passe perfekt til ditt hjem

Norsol leverer kvalitetsprodukter etter skreddersøm, og presisjon i arbeidet er vår hemmelighet for å lage markedets beste produkter. Planlegg solskjermingen før du bygger eller renoverer, da får du maksimalt ut av våre løsninger.

Solskjerming er en del av helheten i en bolig. Den kan regulere inneklimaet, gi bedre trivsel på uteplassen, tilføre helhetlig design og bidra til energisparing. Med en skreddersydd løsning har du et produkt som lever med deg – lenge.

Lang erfaring

Med over 40 års erfaring innen solskjerming
vet vi at forarbeidet er helt avgjørende
for resultatet. Derfor gjør vi som skredderen; vi kommer gjerne og tar mål. Helt gratis og uten forpliktelser.

 

Alt fra lystette til transparente tekstiler og duker
Stort fargeutvalg i tekstiler og duker
Velg mellom ulike avslutninger og betjening (snor)
Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.

Kvalitet tvers igjennom

Norsol vet av erfaring at forarbeidet er helt avgjørende for resultatet. Råvarer til våre produkter leveres av pålitelige, europeiske leverandører vi kjenner godt gjennom langvarig samarbeid. All produksjon foregår på egen fabrikk, og Norsol er kjent for å ha bransjens mest oppdaterte maskinpark. Kombinert med en kompetent arbeidsstokk, tilbys skreddersydd solskjerming gjennom et landsdekkende salgsnett til en kvalitet tvers igjennom.

Norsol leverer bærekraftig solskjerming fra Tingvoll

Grønn solskjerming

Norsol er en sunn, norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift, og kommunisere en tydelig miljøprofil.

Allerede i 2002 ble Norsol sertifisert som Miljøfyrtårn; som første selskap på Nordmøre, og et av de første i Norge. Sertifikatet fornyes årlig og inspektørenes miljøanalyse ser på Norsols fysiske arbeidsmiljø, energiforbruk, materialbruk, avfallshåndtering/gjenvinning, utslipp/forurensning og transport. Vi mener derfor at riktig solskjerming øker trivselen.

Les mer om Norsol og grønn solskjerming

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!