Solskjermingsprosessen starter med en gratis befaring

Vi tilbyr alle kunder en gratis befaring. Det er første steg i vår enkle prosess. Takker du ja til det uforpliktende tilbudet du får på befaringen setter vi solskjermingen din i produksjon, og etter 3-5 uker kommer vi innom igjen for montering.

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

1. GRATIS BEFARING


Bestill først gratis befaring nederst på denne siden. Norsol dekker hele Norge.


Etter du har bestilt befaring tar en av våre rådgivere kontakt for å avtale tidspunkt for befaringen. Under befaringen gir rådgiveren anbefalinger og råd etter dine behov, og har med seg prøvebøker med tekstil- og dukprøver. Rådgiveren tar også mål og gir deg et uforpliktende pristilbud.

I forkant kan du tenke over hva som er din utfordring i forhold til sollys, varmeinnslipp, isolering og innsyn. Da blir det enklere for vår rådgiver å anbefale løsningen som dekker ditt behov.

2. PRODUKSJON


Vi setter solskjermingen din i produksjon på fabrikken vår. Normal produksjonstid er mellom 3-5 uker.


Når du har bestemt deg for løsning sender vår rådgiver bestillingen til vår fabrikk på Tingvoll. Der blir din bestilling tatt i mot og satt i produksjon.

Siden starten i 1983 har Norsol tatt i mot bestillinger, produsert, levert og montert i hele Norge. Som en ansvarlig leverandør ønsker vi at du skal ha den beste opplevelsen. Derfor jobber vi kontinuerlig med presisjon ikke bare i vår skreddersøm, men gjennom hele prosessen slik at du skal ha en god opplevelse helt til ferdig montert produkt.

3. MONTERING


Når solskjermingen din er ferdig tar våre montører kontakt for å avtale tid til montering.


Når din bestilling er ferdig produsert, sendes produktene fra vår fabrikk til aktuelle avdelingskontor. En av våre montører tar så kontakt med deg og avtaler så tidspunkt for montering. Vår montør kommer så hjem til deg og monterer alt fagmessig etter avtale. Montering tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!