Liftgardiner

Få en deilig lunhet og atmosfære i hjemmet eller på hytta med skreddersydde liftgardiner fra Norsol. Her møtes det estetiske og det funksjonelle. Velg mellom et bredt spekter av tekstiler med ulike strukturer og sammensetninger for å finne den som passer hos deg.

Bestill gratis befaring
få hotellfølelsen hjemme med skreddersydde ullgardiner

Sart, Sval, Lun og Ro

Stoffene i disse 4 kolleksjonene er håndplukket fra kvalitets- leverandører i Europa. Hver kolleksjon har sin egen egenskap. En transparent gardin gir et lett og luftig uttrykk hvor lyset filtreres varsomt og strømmer inn gjennom gardinen selv når det er trukket for. En semi-transparent gardin gir litt mindre lysinnslipp, og gardinens farge er mer fremtredende. Et tett vev skjermer for direkte sollys, men er ikke helt mørkleggen- de. Et lysdempende vev gjør det mørkt i soverommet, selv en lys sommermorgen, men mørklegger ikke helt.

Fåes i norsk ull
Sydd på mål
10+ fargevalg
Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av hytta Hytta
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret

Skreddersøm gir valgmuligheter

Alle våre produkter blir sydd på mål etter ditt hjem. Velg blant over 30 farger og stofftykkelser på tvers av våre 5 kolleksjoner. Manuell eller elektrisk betjening: Vi leverer våre gardiner med både manuell og elektrisk betjening. Alle våre produkter kan styres fra app eller fjernkontroll.

Ullkolleksjonen Tind og Lyng

Norsk ull: Vi har også utviklet vår helt egen bærekraftige kolleksjon av norsk ull som heter Lyng og Tind. Med ull fra sau som beiter i norsk natur, får vi et rent og kortreist pro- dukt vi gleder oss til å dele med deg. Dette er bærekraft på sitt beste.

Se ullkolleksjonen

Skreddersydde gardiner på 1-2-3

Våre enøk-rådgivere kommer på gratis befaring og gir råd for akkurat din bolig. Bestill dine liftgardiner hos våre rådgivere som tar hånd om den videre prosessen med nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og kommer og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!