Liftgardiner

Få en deilig lunhet og atmosfære i hjemmet eller på hytta med skreddersydde liftgardiner fra Norsol. Her møtes det estetiske og det funksjonelle. Velg mellom et bredt spekter av tekstiler med ulike strukturer og sammensetninger for å finne den som passer hos deg.

Norsk ull
Sys på mål
Varer i generasjoner
Norskprodusert
plisségardin på kjøkkenet er et supert solskjermingsalternativ

Ullkolleksjonen Tind og Lyng

Vi har designet og utviklet vår helt egen bærekraftige kolleksjon av norsk ull som heter Lyng og Tind. Med ull fra sau som beiter i norsk natur, får vi et rent og kortreist produkt vi gleder oss til å dele med deg. Dette er bærekraft på sitt beste.

Se ullkolleksjonen

Sart, Sval, Lun og Ro

Stoffene i disse 4 kolleksjonene er håndplukket fra kvalitets- leverandører i Europa. Hver kolleksjon har sin egen egenskap. En transparent gardin gir et lett og luftig uttrykk hvor lyset filtreres varsomt og strømmer inn gjennom gardinen selv når det er trukket for. En semi-transparent gardin gir litt mindre lysinnslipp, og gardinens farge er mer fremtredende. Et tett vev skjermer for direkte sollys, men er ikke helt mørkleggen- de. Et lysdempende vev gjør det mørkt i soverommet, selv en lys sommermorgen, men mørklegger ikke helt.

Gardiner og liftgardiner

Liftgardiner

Velg norsk ull

Sett prikken over ién med liftgardiner. Perfekt i alle vinduer – her setter de et lunt og ekslusivt preg på kjøkkenet.

Gratis befaring

Gardiner

Enkle eller doble

Gardiner fra tak til gulv skaper en illusjon av et større rom, og gir den eksklusive hotellfølelsen hjemme.

Hvorfor husholdninger velger Norsol-gardiner

Bestill gratis befaring

Ofte stilte spørsmål om liftgardiner

Vi tilbyr forskjellige vev og farger, og måltilpasser alle liftgardinene våre til dine vinduer. Derfor starter vår enkle prosess alltid med en gratis befaring. På gratis befaring vil en Norsol-representant ta mål, vise deg tekstilprøver og gi deg et uforpliktende pristilbud. Hvis du ønsker liftgardinene settes de i produksjon hos oss på Tingvoll. Deretter kommer vi tilbake å monterer de. Enkelt på 1-2-3.

Måltilpassede, eller skreddersydde liftgardiner, betyr gardiner som er nøyaktig tilpasset ditt hjem og dine behov. Du velger selv hvor lange og hvor høye gardiner du ønsker, og i hvilket stoff og farge. Våre representanter kommer selvfølgelig med råd.

Vi avtaler tidspunkt for gratis befaring sammen over telefon, e-post eller SMS. Vi har representanter over hele Norge, og kan komme innom i løpet av få dager. Produksjonstiden tar mellom 1 til 4 uker, og montering tar typisk bare et par timer.

Våre liftgardiner er kortreiste og blir vevd lokalt på Tingvoll. Våre materialer er håndplukket for beste kvalitet, og vi tilbyr også gardiner vevd med ull fra norsk sau. Historien vår med skreddersydde produkter strekker seg tilbake i over 41 år med håndverk av ypperste kvalitet.

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av hytta Hytta
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret

Skreddersøm gir valgmuligheter

Alle våre produkter blir sydd på mål etter ditt hjem. Velg blant over 30 farger og stofftykkelser på tvers av våre 5 kolleksjoner. Manuell eller elektrisk betjening: Vi leverer våre gardiner med både manuell og elektrisk betjening. Alle våre produkter kan styres fra app eller fjernkontroll.

Skreddersydde gardiner på 1-2-3

Våre enøk-rådgivere kommer på gratis befaring og gir råd for akkurat din bolig. Bestill dine liftgardiner hos våre rådgivere som tar hånd om den videre prosessen med nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og kommer og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Kombiner liftgardinene med disse produktene

Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!