Lift & gardiner – av norsk ull

Norsol sine delikate ullstoffer egner seg både til liftgardiner og gardinhøyder, alt etter tykkelse på garn og vevemetode. Du kan også mikse og matche de ulike stoffene som finnes i mange flotte naturfarger.

Vevd av norsk ull
Kortreiste gardiner fra Tingvoll
Sydd på mål

Vi lanserer ullgardiner

Få et stykke Norge i vinduet med gardiner som er vevd på Tingvoll med ull fra norsk sau. Ekte håndverk, skreddersydd til deg.

Lyng

Lyng er en kolleksjon bestående av 5 rutete stoffer og 10 ensfargede stoffer. Vi elsker at du kan mikse og matche de ulike stoffene, og disse er helt perfekt som liftgardin med den flotte tyngden i stoffet. Garnet som brukes i denne ullgardinen er et kardegarn, en kardeog spinnemetode som gir et svært robust garn.

ullgardiner til stua

Tind

Tind er en stoffkolleksjon som har en mye tynnere og gjennomskinnelig kvalitet enn Tind. I denne finere kvaliteten brukes et kamgarn, som er framstilt av de lengre og finere fibrene i ulla som gjør at vi kan spinne et tynnere garn.

Skap en lun atmosfære

Ullens evne til å ta seg igjen etter krølling egner seg spesielt godt til liftgardiner. Merker etter folder i tekstilet vil fort rette seg ut igjen når gardinen henger nede. Ull har også gode isolerende egenskaper, og som gardiner vil den skape en lun og god atmosfære i hjemmet ditt. Sist, men ikke minst er ull godt å ta i!

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av hytta Hytta

Norsk ull - en arv vi tar videre

Sauene som går på beite i naturen vår, rydder norsk utmark og bevarer den norske kulturarven vår. Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre, og vi utnytter derfor et råstoff som er noe av det beste Norge har å by på. Med ull fra sau som beiter i norsk natur, får vi et rent og kortreist produkt vi gleder oss til å dele med deg. Dette er bærekraft på sitt beste.

Designet for norske hus og hytter

Vi har fått med oss designer Pia Bjørnstad som har lang erfaring innen vev, søm og design, og sammen med prosjektleder og designer Hanne Nekstad har vi fått to ulike ull-kolleksjoner; Lyng og Tind. Begge kolleksjonene passer like godt i hjemmet ditt som på hytta.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!