Plisségardiner

Myke og delikate plisségardin gir rommet et lite ansiktsløft. De er også ypperlig som innsynsskjerming når du ønsker å se ut, men samtidig få inn litt lys. Samtidig skaper plisségardiner et energieffektivt hjem.

Alt fra mørkleggende til transparent plisségardin
Smarte løsninger for barnesikring
Velg blant 180 materialer med ulik tetthet, mønstre og farger

Duoplissé

Dobbeltsidige Duoplissé er uten snorhull og gir optimal lysdemping. Den skaper også et isolasjonslag inntil glasset, slik at luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vinterstid, og reflekterer bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

Eksklusiv og stilren uten synlige snorhull
To tekstillag for effektiv isolasjon mot vinduet

Sveveplissé

Plisségardiner kan også leveres som sveveplissé, som kan plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten.

Kan plasseres hvor du vil i vinduet
Alt fra lystett til transparent plisségardin

Diskret og delikat design med virkningsfulle egenskaper

Plisségardiner fra Norsol gir et delikat og behagelig uttrykk til hjemmet ditt. De myke gardinene forsvinner ut av syne om du trekker dem sammen, og passer for deg som ønsker solskjerming som ikke tar fokus fra interiøret. Med våre plisségardiner sørger du også for å bevare møblene, og skjermer innredning og gulv fra solbleking. For ytterligere komfort og fleksibilitet, tilbyr vi elektriske plisségardiner på mål.

Måltilpasset og skreddersydd

Du kan selv velge om du ønsker lystett plisségardin, eller en gjennomsiktig plissé som lar rommet bade i et behagelig lys. Med 180 materialer av høy kvalitet å boltre seg blant, er du sikker på å finne noe som passer på en prikk. Velg en sterk farge for et iøynefallende og maksimalistisk rom, eller finn en perfekt match med sofaen for et stilrent og harmonisk uttrykk.

En brukervennlig og fleksibel konstruksjon

Våre plisségardiner kan plasseres der du vil i vinduet, så den ikke tar oppmerksomheten fra møblene dine. Den kan plasseres i alle vinduer, fra skråvinduer til takvinduer til vippevinduer. Når plisségardinen ikke er i bruk, tar den lite plass. Når du ønsker kan du enkelt dra den opp og ned, og leke deg med lysforholdene. Plisségardinen har mange gode egenskaper, og kanskje ønsker du å holde den nede året rundt. Luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vinterstid, og reflekter bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

Se tekstilprøver

Sett farge på tilværelsen og få inspirasjon med vår omfattende tekstilkolleksjon til plisségardin under gratis befaring. Fra gjennomsiktige til lystette plissegardiner, fra ensfargede til flerfargede, mønstrede og reflekterende stoffer – vi viser deg din neste plisségardin.

Plisségardiner på 1-2-3

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir veloverveide råd tilpasset dine behov. Når du bestiller dine Norsol-produkter, tar din rådgiver hånd om den videre prosessen. Vi tar ansvar for nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

Norsol - Gratis befaring
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring