Plisségardiner

Myke og delikate plisségardiner gir rommet et lite ansiktsløft. De er også ypperlig som innsynsskjerming når du ønsker å se ut, men samtidig få inn litt lys. Samtidig skaper plisségardiner et energieffektivt hjem.

Lystette eller transparente
Lages på mål
Velg i 180 stoffer
Strømbesparingsprodukt
sveveplisse kan heves og senkes fra topp og bunn

Diskret og delikat design med virkningsfulle egenskaper

Skreddersydde plisségardiner fra Norsol gir et delikat og behagelig uttrykk i hjemmet ditt. Når plisségardinen ikke er i bruk, tar den lite plass. Når du ønsker kan du enkelt dra den opp og ned, og leke deg med lysforholdene.

solskjerming til stua – plissegardiner i stua

En brukervennlig og fleksibel konstruksjon

Våre plisségardiner kan plasseres der du vil i vinduet, så den ikke tar oppmerksomheten fra møblene dine. Den kan plasseres i alle vinduer, fra skråvinduer til takvinduer til vippevinduer.

lystett plissegardin

Lystette plisségardiner sikrer god søvn

Velg et mørkt og lystett stoff til dine plisségardiner for å mørklegge soverommet eller TV-stuen. Da holder du den sene sommersolen der den hører hjemme når du ikke vil ha den – utenfor vinduet.

Spar strøm med solskjerming

En plisségardin til ethvert behov

Sveveplissé

Våre plisségardiner kan leveres som sveveplissé, som kan plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten.

Duoplissé

Dobbeltsidige Duoplissé er uten snorhull og gir optimal lysdemping. Den skaper også et isolasjonslag inntil glasset, slik at luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vinterstid, og reflekterer bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

En plisségardin til ethvert behov

Vi tar med stoff-prøver på gratis befaring så du får se selv.

Hvorfor husholdninger velger våre plisségardiner

Bestill gratis befaring

Ofte stilte spørsmål om plissé

Vi tilbyr forskjellige stoff i mange farger, og måltilpasser alle plisségardinene våre til dine vinduer. Derfor starter vår enkle prosess alltid med en gratis befaring. På gratis befaring vil en Norsol-representant vise ta mål, vise deg stoff-prøver, og gi deg et uforpliktende pristilbud. Hvis du ønsker gardinene settes de i produksjon hos oss på Tingvoll. Deretter kommer vi tilbake å monterer de. Enkelt på 1-2-3.

Vi avtaler tidspunkt for gratis befaring sammen over telefon, e-post eller SMS. Vi har representanter over hele Norge, og kan komme innom i løpet av få dager. Produksjonstiden avhenger litt av sesong, men typisk tar det 3-5 uker. I tillegg kommer montering om man har bestilt det, og det tar typisk bare et par timer.

Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på her kan du kontakte oss på telefon 411 10 100, fylle ut vårt kontaktskjema, eller bestille en gratis befaring hvor en Norsol-representant kan svare på alle spørsmål.

Våre plisségardiner kan festes i selve vinduet, hvilket betyr at de gjør seg utmerket til vippevinduer. Plisséens fleksible stoff og mekanisme gjør også at den kan brukes til skråvindu.

Vi tilbyr over 150 forskjellige stoffer og farger på våre plisségardiner. Vi tar med tekstilprøver på gratis befaring, så kan du og vår Norsol-representant bla gjennom en haug stoffer helt til du finner favoritten din.

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.

Se tekstilprøver

Sett farge på tilværelsen og få inspirasjon med vår omfattende tekstilkolleksjon til plisségardin under gratis befaring. Fra gjennomsiktige til lystette plissegardiner, fra ensfargede til flerfargede, mønstrede og reflekterende stoffer – vi viser deg din neste plisségardin.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.

Plisségardiner på 1-2-3

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir veloverveide råd tilpasset dine behov. Når du bestiller dine Norsol-produkter, tar din rådgiver hånd om den videre prosessen. Vi tar ansvar for nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Produkter som passer med plissé

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!