Zipscreens

Måltilpassede zipscreens er et populært solskjermingsprodukt som ikke bare gir fasaden et moderne og eksklusivt uttrykk, men bidrar også til et optimalt inneklima. Om sommeren holder de varmen ute, og om vinteren holder de varmen inne.

Bestill gratis befaring

Skandinavisk design, skreddersydd for norske forhold

I en årrekke har zipscreens produsert av Norsol vært beviset for at kvalitet lønner seg. Variert norsk klima og værforhold stiller krav til utvendig solskjerming. Kontinuerlig produktutvikling gjør at Norsols zipscreens i dag kombinerer godt design og utseende med kvalitet og sikkerhet tvers gjennom.

Et praktisk produkt

I tillegg til å fungere som designelementer er våre zipscreens praktiske. For eksempel hindrer de innsyn, men beholder utsyn. De er også et strømsparingsprodukt. Screenen holder varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Dermed slipper du ekstra oppvarming eller avkjøling.

Solskjerming og strømsparing

En screen til ethvert behov

Norsol tilbyr vanlig screen og zipscreen på mål. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås eller “zip” låser duken i hver sideskinne og beskytter mot norske vindforhold.

Zipscreen

Bestselger

Våre alsidige zipscreens er ypperlig for større vinduer, og er spesielt tilpasset norske værforhold. De kommer med elektrisk motor, så de kan heves og senkes på automatikk. Utviklet i samarbeid med Norsk Hydro er de også verdens grønneste.

Screen

Perfekt for små vinduer

For mindre vinduer og vippevinduer tilbyr vi Norscreen – en enkel screen som bygger lite på vinduet. Denne fåes med manuell eller elektrisk hev og senk.

Velg riktig duktetthet

Vi tilbyr en duker i ulik tetthet. En transparent duk med flere hull vil for eksempel sørge for optimalt utsyn, men samtidig skjerme for solen. En semi-transparent duk skjermer mer for solen, men på noe bekostning av utsyn. En solid duk vil blokkere tilnærmet alt av solvarme.

Hvorfor over 50.000 husoldninger bruker Norsol

Bestill gratis befaring

Ofte stilte spørsmål om zipscreens

Zipscreens har eksplodert i popularitet de siste årene. Det er dels på grunn av produktets stilrene og moderne look som løfter fasadens uttrykk. Og dels fordi det er et praktisk og enkelt produkt. Med zipscreens kan du få et optimalt inneklima uten å måtte bruke aktiv oppvarming eller avkjøling på grunn av dets isolerende egenskaper.

Zipscreens gir ekstra hold i duken, og er derfor best for store vinduer – eller vinduer som er utsatt for vær og vind. Vanlige screens er ypperlig for små vinduer, vippevinduer eller dører som ikke er særlig værutsatte.

Skreddersydde zipscreens fra Norsol er enkelt på 1-2-3. Bestill befaring i dag, så kommer vi innom så fort det passer deg. Deretter får du et uforpliktende pristilbud. Hvis du velger å gå videre med bestillingen settes dine zipscreens i produksjon hos oss på Tingvoll. Det tar fra 4-8 uker. Levering skjer kort tid etter, og tar typisk bare et par timer.

Vi har levert skreddersydd solskjerming og gardiner i over 41 år. Kontinuerlig produktutvikling over denne tiden gjør at Norsols zipscreens i dag kombinerer godt design og utseende med kvalitet og sikkerhet tvers gjennom. I tillegg kan du være trygg på at du alltid kan kontakte oss om det skulle dukke opp noe – neste år, eller om 41 år igjen.

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av hytta Hytta
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret
tekstilprøver zipscreen

Se dukene på befaring

Vi har et ledende utvalg zipscreen-duker. På gratis befaring tar vi med dukprøver så du kan finne favorittene dine.

Bestill gratis befaring
all solskjerming fra norsol kan skreddersys

Smarte zipscreens

Våre screens er smarte, og kan både fjernstyres og programmeres. For eksempel kan de samkjøres med temperaturmåleren. Over et visst antall grader går solskjermingen automatisk ned for å holde varmen inne, og faller den under 19 grader går den opp. Dette kan tilpasses de ulike rommene i huset, vind og solretning slik at man får et godt inneklima i hvert enkelt rom – hele året.

Les om smart solskjerming
skreddersydde markiser

Skreddersydd for ditt hjem, tilpasset alle forhold

Våre zipscreens kan tilpasses små og store vindusflater, enten det er stuevinduet, vippevinduet eller det lille soveromsvinduet som skal skjermes. Velg blant flere kvalitetsduker skreddersydd til ditt hjem og fasade, og nyt et lunt og sunt inneklima.

befaring av zipscreens

Skreddersydde zipscreens på 1-2-3

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir veloverveide råd tilpasset dine behov. Når du bestiller dine Norsol-produkter, tar din rådgiver hånd om den videre prosessen. Vi tar ansvar for nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Produkter som passer med zipscreens

Zipscreens kan med fordel brukes sammen med et innvendig solskjermingsprodukt for maksimal effekt.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!