Zipscreens

Norsol tilbyr vanlig screen og zipscreen på mål. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås eller “zip” låser duken i hver sideskinne og beskytter mot norske vindforhold.

Bestill gratis befaring

Spekket med funksjoner

Vår utvendige zipscreen er et moderne og stilig produkt som blir stadig mer populær. I tillegg til å fungere som designelementer er de praktiske. For eksempel hindrer de innsyn, men beholder utsyn. De er også et strømsparingsprodukt. Screenen holder varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Dermed slipper du ekstra oppvarming eller avkjøling.

Sydd på mål
Justerer klimaet

En screen for ethvert behov

For store vinduer eller vinduer som er utsatt for vær og vind tilbyr vi den motoriserte Norzip. Det er en moderne, diskret løsning og miljøvennlig løsning som gir maksimal effekt.

For mindre vinduer, vippevinduer og terrassedører tilbyr vi Norscreen – en enkel screen som bygger lite på vinduet. Denne fåes med manuell eller elektrisk hev og senk.

Valgfrihet i duker

Vi tilbyr en duker i ulik tetthet. En transparent duk med flere hull vil for eksempel sørge for optimalt utsyn, men samtidig skjerme for solen. En semi-transparent duk skjermer mer for solen, men på noe bekostning av utsyn. En solid duk vil blokkere tilnærmet alt av solvarme.

Transparent
Semi-transparent
Standard
Solid

Våre screens er smarte

Våre screens er smarte, og kan både fjernstyres og programmeres. For eksempel kan de samkjøres med temperaturmåleren. Over et visst antall grader går solskjermingen automatisk ned for å holde varmen inne, og faller den under 19 grader går den opp. Dette kan tilpasses de ulike rommene i huset, vind og solretning slik at man får et godt inneklima i hvert enkelt rom – hele året.

Verdens grønneste zipscreen

Vi er stolte av å kunne tilby zipscreen med verdens laveste Co2-utslipp, utviklet i samarbeid med Norsk Hydro. Vi har også vært Miljøfyrtårnsertifiserte siden 2002, og er medlem nr. 400 av UN Global Impact Norge. Derfor kan vi garantere en bærekraftig solskjermingsopplevelse med Norsol.

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av hytta Hytta
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret

Vår enkle prosess

Norsol - Gratis befaring
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring