Utvendige persienner

Utvendige persienner skaper et bærekraftig hjem som står gjennom sesongene. Om sommeren stenger persiennene ute solvarmen, og om vinteren bidrar de til å holde det lunt og varmt. Med Norsols persienner i vinduene beskytter du møbler og gulv fra solbleking – år etter år.

Utviklet i samarbeid med Innovasjon Norge
Holder 90% av solvarmen ute
Produseres på mål til ditt hjem
utvendig solskjerming er solskjerming som er utenfor glasset

Et produkt for alle sesonger, skapt i Norge for norske forhold

I Norge har vi klare skiller mellom årstidene; varierende temperatur og solforhold setter ulike krav til lyssetting og inneklima. Med utendørs persienner fra Norsol stenger du ute inntil 90% av solvarmen gjennom sommeren – og isolerer gjennom vinteren. Når solen står lavt gjennom vintermånedene, kan du unngå blending ved å vinkle persiennens lameller. I sommerhalvåret sørger persiennen for en sval innetemperatur. Utvendige persienner gir et behagelig lys gjennom hele året, og hindrer gjenskinn i TV-en eller forstyrrende sol i middagspraten.

montering av solskjerming

Skreddersydde, bærekraftige persienner av høy kvalitet til alle fasader

Persienner beskytter bedre mot unødig varme enn en screen, og passer utmerket for deg som ønsker stilig og moderne solskjerming med minimalt innsyn. Tenk gjerne på hvilken gjenskinnsfarge glasset gir fra utsiden like mye som fargen på huset ditt; matches persiennens lamellfarge mot glasset blir inntrykket likeverdig både når persiennen er i bruk og når den er oppe. Vi tilbyr spesialtilpassede persienner til alle typer vinduer og alle værforhold. Felles for dem alle er fokus på kvalitet og bærekraftighet, med lang levetid.

President 80 og 50

En patentert produksjon, utviklet med Innovasjon Norge. Den stabile og fleksible utvendige persiennen passer perfekt for skoler, sykehus, industribygg, kontor eller hjem.

Våre President-utendørs persienner er laget med en patentert spesialkonstruksjon fra Norsol. Med støtte fra Innovasjon Norge har vi utviklet en ny måte å produsere denne persiennen på, som sikrer høy kvalitet og bærekraftighet. Fasadepersiennen er ideell for sykehus, skoler, industribygg, kontor eller hjem som stiller høye krav til bestandighet.

Continent og Diplomat 50

Continent er en utvendig persienne med 50 mm lamelldybde. Sammen med Diplomat 50 egner den seg ypperlig for mindre vindusflater på inntil seks kvadratmeter, som for eksempel terrassedør eller stuevindu. Med fleksibel innfesting, liten byggehøyde og et dekorativt utseende egner disse persiennene seg godt på vippevinduer og terrassedører.

Utvendige persienner på 1-2-3

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir veloverveide råd tilpasset dine behov. Når du bestiller dine Norsol-produkter, tar din rådgiver hånd om den videre prosessen. Vi tar ansvar for nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!