Myggnetting

Nyt sene sommerkvelder uforstyrret med Norsols insektsnetting, som rulles sammen i en kassett når den ikke er i bruk. Vi produserer etter dine mål og dekker hele vinduet eller døren.

Sikrer uforstyrret nattesøvn
Sydd på mål til dør og vindu
Laget på Tingvoll

Miljøvennlige og fleksible nett bygd for norske sesonger

Norsol har fokus på kvalitet og bærekraftighet, og tilbyr skreddersydde løsninger som er praktiske året rundt. Vår myggnetting fungerer som en rullegardin, og varer dermed mye lenger enn en vanlig fluenetting, så du unngår å måtte kjøpe ny neste sommer. Når insektsnettet ikke er i bruk gjennom de lange vintermånedene, kan du enkelt rulle det sammen i en kassett, for smidig vedlikehold og enkel rengjøring.

Skreddersydd for dine behov

Insektsgardinen produseres etter dine mål, og dekker hele vinduskarmen. Velg om du ønsker horisontal vindusnetting, eller vertikal dørnetting. Den fungerer som en rullegardin, noe som forlenger levetiden. Vi leverer insektsnetting med delikate, sort- eller hvitlakkerte detaljer for en diskret effekt som ikke tar fokus fra interiøret ditt. Når insektsgardinen er rullet opp blir den helt usynlig for øyet.

Myggnetting til dører

Med Norsol myggnetting kan dørene stå åpne og barna løpe inn og ut hele sommeren, uten at du blir plaget av irriterende kryp og insekt. Den vertikale myggnettingen produseres etter dine mål, slik at den dekker hele døren din. Sideskinner og en gummitetningslist i bunnen sikrer at nettet slutter tett på alle kanter. Når den ikke er i bruk, rulles insektsnettet enkelt inn i en aluminiumskassett.

Myggnetting til vindu

Med Norsol myggnetting montert på soverommet, kan du trygt sove med åpent vindu uten å tenke på forstyrrelser fra insekter. Den horisontale myggnettingen produseres etter dine mål, slik at den dekker hele vinduskarmen din. Sideskinner og en gummitetningslist i bunnen sikrer at nettet slutter tett på alle kanter. Når den ikke er i bruk, rulles insektsnettet enkelt inn i en aluminiumskassett.

solskjerming på soverommet garanterer god nattesøvn

Sov godt med myggnetting

Våre rådgivere kommer på gratis befaring og gir veloverveide råd tilpasset dine behov. Når du bestiller dine Norsol-produkter, tar din rådgiver hånd om den videre prosessen. Vi tar ansvar for nøyaktige mål, setter i bestilling hos vår fabrikk på Tingvoll, og monterer de ferdige produktene. Så enkelt på 1-2-3!

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!