Rullegardiner

Stram, minimalistisk og typisk skandinavisk. En klassiker er tilbake for fullt. Velg blant mer enn 100 tekstiler av høy kvalitet, og la oss hjelpe deg å skreddersy med stilfull presisjon.

Lystett
Barnesikker betjening
100+ duker

En tidløs klassiker innen solskjerming

Rullegardin er et klassisk og brukervennlig produkt som er på full fart inn i motebildet igjen, og den stramme, minimalistiske trenden i Skandinavia har gjort rullegardinen mer aktuell enn på lenge. Når du ønsker en universell og fundamental løsning for solskjerming, bistår Norsol i å skreddersy løsninger med stilfull presisjon. Vi tilbyr rullegardiner i et bredt utvalg av premium tekstiler – med over 100 fargevalg av høy kvalitet er du sikker på å finne en trendy match for ditt hjem.

Skreddersydde løsninger for alle rom

Rullegardin passer like godt på barnerom, som på kjøkken eller stue. Norsol setter fleksibilitet og valgfrihet høyt, og ønsker å tilby et bredt sortiment for alle hjem. Våre rullegardiner blir produsert på egen fabrikk på Tingvoll, og fyller hele skalaen fra transparent til lystett. Vi tilbyr rullegardin på skinner, på mål og med sidelister. Rullegardinen er også varmeisolerende, og det bærekraftige designet står seg fra sesong til sesong.

Velg grønt
150+ farger og stoffer

Din stil, ditt valg

150+ tekstilvalg: Finn drømmefargen blant våre 100+ fargevalg, og velg tekstilkvalitet ettersom hvor mye lysinnslipp du ønsker.

Velg grønt: Havbris er vår innovative og patenterte løsning for å sikre bærekraftighet fra start til slutt. Havbris rullegardin er produsert med 100% gjenvunnet plast fra havet, for et miljøvennlig alternativ som lar deg innrede med god samvittighet.

Betjening: Velg mellom manuell eller fjernstyrt betjening.

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret

Vår enkle prosess

Norsol - Gratis befaring
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring