Rullegardiner

Stram, minimalistisk og typisk skandinavisk. En klassiker er tilbake for fullt. Velg blant mer enn 100 tekstiler av høy kvalitet, og la oss hjelpe deg å skreddersy med stilfull presisjon.

Lystett
Barnesikker betjening
100+ duker
Strømsparingsprodukt
rullegardin på mål

En tidløs klassiker innen solskjerming

Rullegardin er et klassisk og brukervennlig produkt som er på full fart inn i motebildet igjen, og den stramme, minimalistiske trenden i Skandinavia har gjort rullegardinen mer aktuell enn på lenge. Når du ønsker en universell og fundamental løsning for solskjerming, bistår Norsol i å skreddersy løsninger med stilfull presisjon. Vi tilbyr rullegardiner i et bredt utvalg av premium tekstiler – med over 100 fargevalg av høy kvalitet er du sikker på å finne en trendy match for ditt hjem.

Skreddersydde løsninger for alle rom

Norsol setter fleksibilitet og valgfrihet høyt, og ønsker å tilby et bredt sortiment for alle hjem. Våre rullegardiner blir produsert på egen fabrikk på Tingvoll, og fyller hele skalaen fra transparent til lystett. Vi tilbyr rullegardin på skinner, på mål og med sidelister.

Les om skreddersøm

Rullegardinen tilpasses ditt hjem

Finn drømmefargen blant våre 100+ fargevalg, og velg tekstilkvalitet ettersom hvor mye lysinnslipp du ønsker.

Havbris er vår innovative og patenterte duk som blir produsert med 100% gjenvunnet plast fra havet, for et miljøvennlig alternativ som lar deg innrede med god samvittighet.

Velg mellom manuell eller fjernstyrt betjening.

En plisségardin til ethvert behov

Vi tar med stoff-prøver på gratis befaring så du får se selv.

Hvorfor husholdninger velger våre rullegardiner

Bestill gratis befaring

Ofte stilte spørsmål om rullegardiner

Vi tilbyr forskjellige stoff i mange farger, og måltilpasser alle rullegardinene våre til dine vinduer. Derfor starter vår enkle prosess alltid med en gratis befaring. På gratis befaring vil en Norsol-representant vise ta mål, vise deg stoff-prøver, og gi deg et uforpliktende pristilbud. Hvis du ønsker rullegardinene settes de i produksjon hos oss på Tingvoll. Deretter kommer vi tilbake å monterer de. Enkelt på 1-2-3.

Vi avtaler tidspunkt for gratis befaring sammen over telefon, e-post eller SMS. Vi har representanter over hele Norge, og kan komme innom i løpet av få dager. Produksjonstiden tar mellom 3 til 7 uker, og montering tar typisk bare et par timer.

Plisségardiner og rullegardiner er to populære solskjermingsprodukter. De har mange fellestrekk, men også noen viktige forskjeller. Vi sammenligner produktene i denne artikkelen.

Vi tilbyr en patentert duk laget av resirkulert havplast vi kaller Havbris. Vi viser deg gjerne en dukprøve under gratis befaring.

Norsol - Ikon av hjemme Hjemme
Norsol - Ikon av kontoret Kontoret
rullegardinduk

Se tekstilprøver

Sett farge på tilværelsen og få inspirasjon med vår omfattende tekstilkolleksjon til rullegardin under gratis befaring. Fra gjennomsiktige til lystette rullegardiner, fra ensfargede til flerfargede, mønstrede og reflekterende stoffer – vi viser deg din neste rullegardin.

Bestill gratis befaring

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Produkter som passer med rullegardin

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!