Solskjerming gjør mye mer enn bare å holdevarmen ute

– Vi fikk anbefalt Norsol av noen venner. Denne typen solskjerming har vært uunnværlig, forteller Brit Myrvoll.

– Selv om vi ikke bør klage, blir mange av oss plaget med dårlig inneklima i sommerhalvåret. Riktig solskjerming bidrar til så mye mer enn bare beskyttelse mot direkte solstråler, opplyser markedssjef i Norsol, Krister Nekstad.

Når man går til anskaffelse av solskjerming, er det viktig at man finner den som passer ditt hjem.

Kvalitet tvers gjennom

– Vi fikk anbefalt Norsol av noen venner. De er veldig opptatt av kvalitet, og ettersom de var så fornøyde, ville også vi prøve, forteller Brit Myrvoll. Med gratis og uforpliktet befaring ble vinduer og dører målt opp og tilbudet sendt. Foruten zipscreens har familiehuset investert i terrassemarkise, innvendige lamellgardiner og lystette duoplissegardiner. – Dette er norsk design på sitt beste både når det kommer til funksjonalitet og utseende.

– Vi fikk anbefalt Norsol av noen venner. De er veldig opptatt av kvalitet, og ettersom de var så fornøyde, ville også vi prøve.

Brit er opptatt av design, og er svært fornøyd med tipsene hun fikk fra Norsol som ga henne gode råd om material- og fargevalg.

Utepersienner setter en stemning når vi sitter på balkongen, mens zipscreens redder oss fra varmen og solen, i tillegg til å være funksjonelle, forteller Berit.

– Du får en totalpakke. Råd, tips, stort utvalg og meget god service, legger hun til.

Kan styres fra telefonen

Det har skjedd mye også på solskjermingsfronten de siste 30 årene. Foruten et bredt utvalg farger, mønster og tekstiler, er det nå mulig å styre solforholdene hjemme via smarttelefonen.

Pappa Myrvoll sjekker værmeldingen mens han er på kontoret, og styrer screens hjemme, basert på værforholdene. Noen liker tross alt å våkne med solen i ansiktet, mens andre foretrekker å oppholde seg i mer kjøligere rom.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!