Bærekraftig solskjerming

Norsol er en sunn, norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Som en hjørnesteinsbedrift i den lille økokommunen tar vi vårt samfunnsoppdrag på alvor. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift.

Norsols fabrikk på Tingvoll.

Flere sertifiseringer

Allerede i 2002 ble Norsol sertifisert som Miljøfyrtårn, som første selskap på Nordmøre, og et av de første i Norge. Sertifikatet fornyes årlig og inspektørenes miljøanalyse ser på Norsols fysiske arbeidsmiljø, energiforbruk, materialbruk, avfallshåndtering/gjenvinning, utslipp/forurensning og transport. Riktig solskjerming øker trivselen.

Norsol er også medlem nr. 400 i UN Compact Norge av Norges 629.000 bedrifter. Vi er klare for et mer bærekraftig næringsliv, og ser frem til å jobbe sammen med andre flinke aktører for å ta vare på miljøet samtidig som vi skaper vekst.

Grønne materialer

Flere av våre produkter leveres i miljøvennlig lakk fra Akzo Nobel for å stå imot vær, vind og korrosjon. Våre populære Havbris-duker er laget av 100% resirkulerbar plast fra havet, og bidrar til å beskytte dyrelivet langs kysten. I samarbeid med Hydro produserer vi vår aluminium fra Smelteverket på Sunndalsøra. Med kun 1/4 av det normale CO2-utslippet i produksjonen kan vi tilby verdens reneste Zipscreen til kundene våre.

Bygget for å vare

Fabrikken vår ligger omgitt av fjord og fjell, og det er viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift. Derfor har vi et gjennomgående fokus på bærekraft og miljø i hele produksjonskjeden. For oss betyr det å lage solskjerming som varer i generasjoner, akkurat som bedriften vår. Fordi bærekraft har fokus i alle varer, slipper du å kjøpe ny solskjerming etter få år – våre produkter er bygd for å vare, og tåle tidens tann.

Vi forsegler armer og beslag i et oksygenfritt miljø, så solskjermingen vår ikke ruster. Dermed varer den høye kvaliteten gjennom hele levetiden i et tøft, norsk klima. Vår Norlet terrassemarkise er bygget med bruddsikker aluminium. Takket være vår avanserte belteteknologi tåler markisen inntil 60 000 sykluser. Hvis du bruker Norlet terrassemarkise to ganger om dagen, tilsvarer det en varighet på 80 år.

Barnesikkerhet

Norsol er opptatt av bærekraftighet og barnesikkerhet, også i hjemmet ditt. Alle våre produkter designes og produseres med barns trygghet i mente, og er montert for å ivareta sikkerhet gjennom alle livets faser. Snorbetjente produkter fra Norsol blir montert med fester som gjør snorene utilgjengelige for barn. Vår monteringsekspertise sørger for at alle farlige komponenter holdes unna de små. Vi tilbyr gratis befaring over hele landet, for å hjelpe deg med å sikre barnas sikkerhet.

Bestill gratis befaring eller se våre solskjermingsprodukter

Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!