Hei, hva lurer du på?

Norsol tilbyr gratis og uforpliktende befaring i hele Norge. Tenk først over hva som er din utfordring i forhold til sollys, varmeinnslipp, isolering og innsyn. Da blir det enklere for våre rådgivere å anbefale løsninger som faktisk dekker ditt behov. Bestill først gratis befaring på vår hjemmeside, eller ring oss på telefon 411 10 100. Norsol er landsdekkende, og har rådgivere og montører over hele Norge. En av våre rådgivere kommer hjem til deg på befaring. De gir anbefalinger og råd etter dine behov, og har med seg prøvebøker med tekstil- og dukprøver. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov. Når du har bestemt deg for løsning tar vi nøyaktige mål, slik at vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt hjem.
Bestill gratis befaring
Norsol leverer kvalitetsprodukter etter skreddersøm, og presisjon i arbeidet er vår hemmelighet for å lage markedets beste produkter. Velg produkt ettersom det skal sitte innenfor eller utenfor vindusglasset, eller om det skal være i uteområdet.
Se alle våre solskjermingsprodukter
Har du behov for å kontakte teknisk support kan du kontakte oss gjennom kontaktskjemaet via knappen til høyre, eller ringe direkte på 71 53 19 00.
Kontakt oss
Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!