Norsol - Fra Tingvoll

Bli påskeklar med solskjerming

Innenfor hjemmets fire vegger kan du nyte en varm og innbydende atmosfære med våre myke gardiner og fleksible plisségardiner, som lar deg justere lysinnslippet etter eget ønske. Ute kan du forlenge de solrike dagene med elegante levegger og praktiske terrassemarkiser, som skjermer for vind og gir deg kontroll over sol og skygge.

Gardiner for en koselig påskeatmosfære

Bruk vårsolen til å skape en myk og innbydende atmosfære inne med våre doble gardiner. Gardinene våre lar deg eksperimentere med lysinnslippet og gir samtidig rommet et estetisk løft. Gardinenes eksklusive materialer gir hotellfølelsen, bare hjemme. Vår nyeste kolleksjon i norsk ull lar deg kle hjemmet ditt i naturlige, varme materialer – det beste Norge har å by på. Vårt stoffutvalg spenner fra gjennomsiktige til helt mørkleggende alternativer, slik at du har full frihet til å velge.

Les om våre gardiner

Plisségardiner: stil møter funksjonalitet

Våre plisségardiner tilbyr en unik kombinasjon av stil og funksjonalitet. De lar deg nyte det lune påskelyset samtidig som de beskytter mot innsyn fra nysgjerrige naboer med muligheten til å justere dem opp eller ned etter behov. Plisségardinene våre er tilgjengelige i alt fra gjennomsiktige til fullstendig mørkleggingende materialer. De kan også programmeres så de heves når påskesolen står opp om morgenen, og lukkes ved solnedgang.

Se våre plisségardiner

Nyt påskesolveggen med levegg

Våre uttrekkbare levegger skjermer effektivt mot den kjølige vårvinden. Dermed kan du bekymringsfritt nyte påskesolen – hjemme eller på hytta. De kan monteres vertikalt og horisontalt – og kan trekkes inn i kassetten når de ikke er i bruk så de ikke er synlige. Velg duk etter hvor mye lysinnslipp du ønsker.

Se våre levegger
solskjerming i uteområdet omtales også for utvendig solskjerming

Trekk deg tilbake med terrassemarkiser

Når du vil ha en liten pause fra påskesolen kan du trekke deg tilbake under dine skreddersydde terrassemarkiser.

Se våre markiser

Påske hjemme, og på hytta

Norsol har utviklet, testet og produsert solskjerming på Tingvoll for norske forhold i over 40 år. Siden det har vi gjort solskinnsdagene bedre for over 200.000 norske hus og hytter over hele Norge. Bestill gratis befaring i dag.

Dette skjer på befaring

Vår enkle prosess

1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

skreddersydde gardiner
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våde proffe montører kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!