Familien Dahl bruker uteområdet året rundt

Bli inspirert av familien Dahl og hvordan deres valg av utvendig solskjerming forvandlet uteområdet deres.

Familien har en terrasse, og her er solen aktiv fra morgen til kveld. Dette er deilig for oss soltørste nordmenn, men om sommeren kan det også bli for varmt – og med to små barn vil man unngå for mye sol, særlig de farlige solstrålene på den sensitive huden deres. Med solskjerming fra Norsol fikk familien forvandlet uteområdet sitt til et som matcher behovene deres som småbarnsfamilie.

Smart valg av markiser

I stedet for en enkelt lang markise som ville dekke hele bredden av terrassen, valgte de å installere to separate markiser på 3 meter hver. Dette ga dem muligheten til å velge hvor de ønsket å skygge og hvor de ønsket sol.

De to markisene gir stor fleksibilitet i bruken av uteplassen. Barna kan slappe av i skyggen, mens foreldrene kan lene seg tilbake og nyte solstrålene. Resultatet har vært fantastisk – markisene blir flittig brukt gjennom hele sommeren, spesielt på de varmeste dagene.

Markisene gir også værgaranti. Når det regner slås begge markisene opp – og familien Dahl kan trygt invitere til hageselskap uten å sjekke værmeldingen. Det har vært nyttig på festdager som 17. mai.

Estetikk i fokus

Estetikken var også viktig for Familien Dahl, og de valgte derfor sorte profiler på markisene med en varm grå duk. Denne kombinasjonen harmonerer perfekt med det brune mursteinsbygget og omgivelsene, og gir terrassen et eksklusivt uttrykk.

Vi håper historien om Familien Dahl kan inspirere dere til å utforske mulighetene for solskjerming fra Norsol, som ikke bare tilfører praktisk nytte, men også bidrar til å skape et vakkert uterom som kan nytes hele året.

Er du nysgjerrig på hvilken skreddersydde løsning som er best for din familie og ditt hjem kan du bestille en gratis befaring i skjemaet under. Les mer om hvordan en befaring fungerer her.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våre proffe rådgivere kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Bestill gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!