Myggnetting: Derfor er insektsgardin det beste valget for vindu og dør

Vil du slippe å plages av mygg og andre småkryp i hjemmet? Drømmer du om frisk bris gjennom hele sommernatten? […]

Bestill gratis befaring

Vil du slippe å plages av mygg og andre småkryp i hjemmet? Drømmer du om frisk bris gjennom hele sommernatten? Stadig oppdager flere av våre kunder vår insektsgardin. Insektsgardin er et moderne myggnett for de nye generasjonene, som kan tilpasses alle dører og vinduer. Les videre for å lære mer om produktet og dets fordeler.

Uansett om man bor i leilighet i byen, villa på landet eller har hytte på fjellet, ønsker man nok å kunne åpne dører og vinduer i sommerhalvåret uten å inviterere inn uvelkomne insekter. Det fins lite som er mer plagsomt enn et myggstikk på leggen eller fluer rundt spisebordet.

Mange kvier seg likevel for å installere myggnetting i hjemmet sitt. Gammeldagse myggnettinger er vriene å installere, og går gjerne på akkord med resten av innredningen med sine harde, mørke nettinger. Ikke minst er de i veien gjennom de lange, kalde vintermånedene vi opplever her i Norge, og ender opp med å samle støv i vinduet mesteparten av året.

Vi ser at mange av våre kunder leter etter diskret insektsnett av bra kvalitet, som er enkle å håndtere. I dag fins det et helt annet sortiment enn de gamle rammene man pleide å installere på vinduet før i tiden, forteller Krister, markedssjef i Norsol.

Hva er egentlig en insektsgardin, og hvordan fungerer det?

Se for deg en rullegardin med en duk av myggnetting, som du enkelt drar opp og ned. Insektsgardinen leveres med lekre sorte eller hvitlakkerte detaljer på dekkasse, sideskinner og bunnlist, så du kan matche vindus– eller dørkarmene i hjemmet ditt. Duken er laget av finmasket PVC i grå farge og er slitesterkt, barnesikkert og bærekraftig. Når insektsnettet ikke er i bruk gjennom de lange vintermånedene, kan du enkelt rulle det sammen i en kassett, for smidig vedlikehold og enkel rengjøring.

Mygg 0003

Hvem kan bruke insektsgardin?

Alle kan finne plass til en insektsgardin fra Norsol i hjemmet sitt. Våre insektsgardiner produseres på mål og spesialtilpasses dine dører og vinduer, uavhengig av størrelse. De kan også monteres både horisontalt og vertikalt. Dermed fungerer den i alle type vinduer og dører, uansett om de åpnes innover eller utover. Insektsgardinen kan også enkelt installeres i takvinduer eller rundt vippevinduer.

Hvilke fordeler har insektsgardin, sammenlignet med vanlig myggnetting?

Med insektsgardin får du et skreddersydd produkt, som passer like godt hjemme som på kontoret som på hytta. Vi leverer insektsnetting med delikate, sort- eller hvitlakkerte detaljer for en diskret effekt som ikke tar fokus fra interiøret ditt. Når insektsgardinen er rullet opp blir den også helt usynlig for øyet. Norsol har fokus på kvalitet og bærekraftighet, og tilbyr skreddersydde løsninger som er praktiske året rundt. Vår myggnetting fungerer som en rullegardin, og varer dermed mye lenger enn en vanlig fluenetting, så du unngår å måtte kjøpe ny neste sommer. Når insektsnettet ikke er i bruk gjennom de lange vintermånedene, kan du enkelt rulle det sammen i en kassett, for smidig vedlikehold og enkel rengjøring.

AdobeStock 19111349

Hva bør du tenke på før du installerer insektsgardin?

Hvis du bor i sameie eller borettslag, bør du høre med styret før du skrur i vinduskarmene. Mange sameier har ofte regler for farger og utføringer på solskjerminger, men vi i Norsol har heldigvis en løsning for de fleste. Husk at vi tilbyr gratis befaring over hele landet, så hvis du er usikker på alt fra mål, utføring, duk eller produkt kan du bare gi oss en lyd, så kommer vi på besøk.

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våde proffe montører kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!