Bærekraftig solskjerming

Norsol er en sunn, norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Som en hjørnesteinsbedrift i den lille økokommunen tar vi vårt samfunnsoppdrag på alvor. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift.

Miljøfyrtårn & UN Compact Norge-medlem

Allerede i 2002 ble Norsol sertifisert som Miljøfyrtårn, som første selskap på Nordmøre, og et av de første i Norge. Sertifikatet fornyes årlig og inspektørenes miljøanalyse ser på Norsols fysiske arbeidsmiljø, energiforbruk, materialbruk, avfallshåndtering/ gjenvinning, utslipp/forurensning og transport.

Riktig solskjerming øker trivselen. Norsol er også medlem nr. 400 i UN Compact Norge av Norges 629.000 virksomheter. Vi er klare for et mer bærekraftig næringsliv, og ser frem til å jobbe sammen med andre flinke aktører for å ta vare på miljøet samtidig som vi skaper vekst.
www.globalcompact.no

Rainy stormy autumn. Was full storm when this photo was taken. The region of Helgeland in the north of Norway.

Verdens reneste Zip Screen

Kombinasjonen av rent aluminium produsert i samarbeid med Hydro, plastkomponenter produsert i Norge og vår fabrikk på Tingvoll lar oss produsere verdens reneste Zip Screen.

Screens

Miljøvennlige materialer

Mange av Norsols produkter leveres i miljøvennlig lakk fra Akzo Nobel for å stå imot vær, vind og korrosjon. Vi forsegler armer og beslag i et oksygenfritt miljø, så produktene ikke kan utsettes for rustdannelse. Dermed varer den høye kvaliteten gjennom hele levetiden i et tøft, norsk klima.

Våre populære Havbris duker er laget av 100% resirkulerbar plast fra havet, og bidrar til å beskytte dyrelivet langs kysten.

Kortreist solskjerming

Våre LIFT-gardiner og gardinhøyder fås med stoff laget med norsk ull. Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre, og vi derfor et råstoff som er noe av det beste Norge har å by på.

Ulla blir vevd av vår nærmeste nabo på Tingvoll, Krivi Vev. Norsol ullgardiner er dermed et kortreist kvalitetsprodukt, designet for at du skal kunne bruke det i mange år fremover.

Ull gardinlengder Ull liftgardiner
Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!