Det gode hytteliv

3 fordeler med å velge rett solskjermingsprodukt på hytta Det begynner å bli vår i lufta og sol i helgene. […]

Bestill gratis befaring

3 fordeler med å velge rett solskjermingsprodukt på hytta

Det begynner å bli vår i lufta og sol i helgene. I 2023 er det nok mange som liker å stå i bakken, sitte i solveggen, og nyte det gode hytteliv. Med rette solskjermingsprodukter kan du tilføre hytta nye egenskaper, enten du ser etter ly for vinden, beskyttelse av fasaden eller en stilig oppgradering. Les videre for å høre våre tips til produkter som passer til alle hytter.

Ro i sjelen – på hytta og hjemme

Hytte på sjøen, hytte på fjellet, påskehytta, sommerhytta – den norske hyttedrømmen står fortsatt i høy hevd i 2023. Etter mange lange dager på hjemmekontor er det mange som gleder seg til hyttehelgene. Tross kaotiske hverdager med mas og kjas er hytta et sted vi kan finne roen, år etter år. Mange beholder hytta i generasjoner, og vedlikehold følger med til opplevelsen. Med rett solskjermingsprodukter er det en ting mindre å bekymre seg for, og en ting mindre å fikse på hytta. De ivaretar vinduer og fasade, år ut og år inn.

fjellhytte

I 2023 er moderne forbrukere opptatt av å kjøpe bærekraftige og miljøvennlige produkter som varer – og solskjerming er intet unntak. De færreste av oss har muligheten til å reise på hytta hver helg, og da er man avhengig av å finne produkter som krever lite vedlikehold, og som står tidens tann.

Mange av solskjermingsproduktene på markedet i dag har flere enn ett bruksområde. Terrassemarkiser kan bidra til å dekke fasaden på hytten, mens utvendig persienne beskytter vinduene. Zip Screen tåler vindkast opp til full styrke, så du vet at du er trygg i stormen.
Ved å investere i rett solskjerming, kjøper du deg også tid. Våre produkter er bygd for å vare, så du slipper å reise på hytta hver helg for å sjekke hvordan det står til.

Sol ute, sol inne, ly for regnet

SKREDDERSYDDE LOSNINGER

Skap et ekstra rom og benytt uteområdet rundt hytta

Hytteværet er ofte lunefullt. Med utendørs produkter som levegg og pergola er du sikret påskelunsj i frisk luft, uansett værforhold. Uttrekkbar levegg kan være genialt på hytta. Når du ikke er på hytta og leveggen ikke er i bruk, kan den trekkes helt inn og enkelt sikres i en diskret stolpe eller stang. Slik står den trygt til neste gang.

Pergola

En pergola er en enkel og stilig måte å oppgradere uteplassen på hytta på, som skapt for sene sommerkvelder i gode venners selskap. Pergola med tak er populært for et anvendelig uteareal uavhengig av vær, og fungerer som en romdeler. Ved å sette opp en moderne pergola skaper du faktisk et eget, selvstendig rom i hagen, og forvandler uteområdet på hytta til en inviterende utestue. På den måten får du utnyttet tomtearealet, og naturen, til det ytterste.

Pergola skjermer for regn gjennom det lunefulle vår- og høstværet, men er også perfekt for de få dagene det faktisk er for varmt, og du trenger å kjøle ned i skyggen. Spesielt på fjellet kan det bli skarp sol om sommeren. En automatisk pergola er skapt for solfylte dager på hytta. Bare klikk på fjernkontrollen og la den kjøre ut.

Myggnetting

Å installere myggnetting i alle vinduer på hytta kan være det lureste du gjør for å bevare familiefreden gjennom sommerhalvåret. Det er få følelser som slår å sove med åpent vindu og frisk bris i de varme sommermånedene. Med myggnetting fra Norsol hindrer du plagsomme kryp og insekt i å forstyrre deg.
Våre miljøvennlige og fleksible nett er bygd for norske sesonger. Vi produserer etter dine mål, uansett hva slags byggestil du har på hytta, og dekker hele vinduet eller døren. Vår myggnetting varer mye lenger enn en vanlig fluenetting, så du unngår å måtte kjøpe ny neste sommer. Når insektsnettet ikke er i bruk gjennom de lange vintermånedene, kan du enkelt rulle det sammen i en kassett, for smidig vedlikehold og enkel rengjøring.

Spar penger på oppvarming og nedkjøling

Spar penger på dyre strømavtaler og la solskjermingen gjøre jobben

Norske værforhold setter krav til solskjerming på hytta, spesielt om du har en hytte som brukes året rundt.
Moderne og nybygde hytter har ofte større vindusflater enn mer tradisjonelle hytter. Men større vindusflater slipper også inn mer sollys. Når sola steker er det viktig med rett skjerming for å beskytte mot varmen og elementene.
Med rett solskjermingsprodukt kan du begrense vedlikehold og bruke mer tid til å kose deg på hytta. Dobbeltsidige plisségardiner bidrar til å holde på varmen på vinterstid, og holde solstrålene ute om sommeren. Myke og delikate plisségardiner har mange gode egenskaper, og kan være et utmerket valg på helårshytta. Luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vinterstid, og reflekter bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis.

Utvendig screen holder varmen ute om sommeren, og bidrar til å gjøre det lunt om vinteren. Du får solskjerming i verdensklasse, men bevarer utsikten på hytta. Det diskrete designet kan fremheve fasaden, og du velger selv hvilken farge og type duk du ønsker. De ulike typene gir ulik grad av innsyn, utsyn, lys- og varmeinnslipp, og vi i Norsol bistår deg i å finne en perfekt match for dine behov. Hvis du har hytte på fjellet, kan Norsols Zip Screen være perfekt. Med en vindklassifisering inntil klasse 6, er Zip Screen produktet som tåler mest vind av alle.

Interiør: Blande nytt og gammelt, klassisk og moderne

Løft uttrykket til hytta med dekorativ solskjerming

Vi får alle et klart bilde i hodet når vi hører uttrykket “hyttestilen” – rustikt, tradisjonelt, fylt med furu og andre naturmaterialer. Vi liker å gjøre det hjemmekoselig på hytta, og skape et deilig sted å slå seg ned etter en lang tur i bakken eller på fjellet.
Men i 2023 ser vi et inntog av andre interiørstiler på hytta også. Det er ikke lenger utelukkende furu som gjelder, betong, aluminium, hvitbeiset eik og andre materialer har gjort seg populære i nybygde og nyoppussede hytter.

Det trenger ikke være vanskelig å oppgradere hytten. Bare fordi du har en gammel hytte, trenger ikke alt av inventar å se ut som om det kommer fra 50-tallet. I dag ser vi en større og større tendens til å blande nytt og gammelt, design og IKEA, klassisk og moderne, og det samme gjelder for solskjermingsprodukter. Moderne screens har mange gode egenskaper, som for eksempel vindskjerming og energieffektivitet, og kan fungere gi spennende symmetri til moderne interiør. Våre produkter kommer i et vell av farger som kan bidra til å gi din hytte et særpreg, uansett hvilket materiale den består av. Ikke vær redd for å eksperimentere.

Terrasse- vindus, og fasademarkise

Mange forbinder disse med 80-tallet, men de er på full fart inn i motebildet igjen på grunn av sine praktiske egenskaper. Markise kan passe godt på hytta, og det kan også være et bærekraftig valg. Heller enn å bytte ut hele solskjermingssystemet, kan vi i Norsol bistå deg med å bytte ut dukene på markisen. Vi tilbyr markiser i et vell av duker, som tåler vind, sparer strøm, og sørger for effektiv solskjerming som ser bra ut.

Markise kan passe godt på hytta, og det kan også være et bærekraftig valg. Heller enn å bytte ut hele solskjermingssystemet, kan vi i Norsol bistå deg med å bytte ut dukene på markisen

Screen

En moderne og stram screen kan skape skygge og solskjerming med stil. De fungerer utmerket sammen med moderne hytter, men kan også være en spennende kontrast til mer tradisjonelle hyttestiler. Screen har perforerte duker som lar deg skygge for solen og hindre innsyn på hytta, men samtidig bevare fullt utsyn over hele uteområdet – enten du har hytte på fjellet eller ved sjøen.
Zip screen kan være spesielt bra for deg med hytte i værutsatte områder. Det solide solskjermingsproduktet tåler vind opp til liten storm, og beskytter både fasade og vindu på hytta. Den produseres med færre enkeltkomponenter og har lang levetid, så du slipper å bytte eller handle nytt etter få år.

Furet, værbitt, eller over vannet – solskjerming for de tusen hytter

Gratis befaring over hele landet

Uansett hvor i landet din hytte er plassert, har Norsol solskjermingen for dine behov. Våre produkter tilpasses vær og vind, salt hav og stiv kuling, eller snø og regn for å bevare hyttedrømmen.

Ved å velge gratis befaring fra våre profesjonelle eksperter får du hjelp hele veien: Vi gir råd om hvilke produkter som passer din hytte best, fra spesifikke produktalternativer til inspirasjon, farger, mønster og materialer.

Vi hjelper deg med å måle opp både vinduer og uteområder, så du kan være sikker på at du handler solskjermingsprodukter som passer perfekt. Det er bare få milimeter som skal til før solskjermingsproduktet festes feil på vindusflaten, men vi stiller med laser og erfaring for å sørge for et skreddersydd uttrykk. Til slutt, når ditt skreddersydde produkt er produsert, hjelper vi deg med montering også.

Ring oss eller send en e-post, så setter vi deg i kontakt med vår lokale Norsol-leverandør.

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våde proffe montører kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!