7 gode grunner til å velge Zip Screen

En markise har mange fordeler, og når solen steker gjennom sommerhalvåret er den vår beste venn. Markisen bidrar til å […]

Bestill gratis befaring

En markise har mange fordeler, og når solen steker gjennom sommerhalvåret er den vår beste venn. Markisen bidrar til å kjøle ned hjemmet, samtidig som den beskytter oss fra de sterkeste solstrålene. I tillegg er en markise et stilig dekorelement på huset ditt.

Det er imidlertid ikke alltid disse gjør jobben, og da kan en screen være et godt alternativ.

Norsol tilbyr vanlig screen og zip screen. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås eller “zip” låser duken i hver sideskinne og beskytter mot vindforhold. En vanlig screen har vekt i bunnskinne som forsikring mot været, mens en Zip Screen i tillegg låser duken sideveis.

En Zip Screen er en form for vertikal markise uten armer, som festes på utsiden av vinduet ditt eller direkte på husveggen. Les videre for å lære om de største fordelene med Zip Screen.

1.   Skjerm mot innsyn, og bevarer utsikten

Vi i Norsol produserer Zip Screen med et perforert stoff med mikrostruktur. Dette er et stoff med tekniske egenskaper som lar deg se gjennom duken, så du beholder utsikten selv om solskjermingen er nede. Samtidig skjermer den effektivt for innsyn fra nysgjerrige naboer. Du bør imidlertid være bevisst på at Zip Screen gir aller best innsynskjerming gjennom morgen og ettermiddag, og når det er passe lyst. Når nettene begynner å bli lengre, og det er lys på i hjemmet og mørkt utendørs, kan forbipasserende skimte mer.

Vi har også mange ulike tekstiler å velge mellom. Med et mylder av duktyper og farger er du sikker på å finne noe som matcher din fasade på en prikk.

  • Vindtett markise som tåler norske værforhold

Duken i Zip Screen blir holdt fast med glidelåslignende konstruksjoner i sideskinner langs begge langsidene av duken. Dette til forskjell fra en tradisjonell screen, der duken bare er festet til bunnprofilen. Takket være at duken holdes på plass på tre av de fire sidene av screenen, blir duken en form for dynamisk vegg som kan brukes nesten uavhengig av værforhold. Norsol Screen Zip er godkjent etter EN13659, EU-standarden for klassifisering av vindtrykk og luftmotstand. Standarden stiller strenge krav til levetid og bestandighet for vær- og vindforhold, og vår Zip Screen er nesten helt vindtett. Det kommer godt med i Norge.

3.   Et innovativt produkt med mange bruksområder

I tillegg til å holde den sterke solen borte og beskytte møblene dine mot å bli solbleket, bidrar Zip Screen til å senke temperaturen innendørs betydelig. I løpet av den kalde halvdelen av året kan du også bruke Zip Screen som et ekstra isolasjonslag, og unngå kondens på utsiden av vinduene. Med en Zip-skjerm slipper du også å oppleve lysglippene som ofte oppstår på tradisjonelle vertikale markiser.

Zip Screens kan også brukes som et insektnett for å holde fluer og uvelkomne gjester borte.

4.   Stilrent design med fleksibelt feste

En Zip Screen gir huset ditt et moderne utseende med sitt slanke og elegante design. Zip Screen har blitt arkitektenes store favoritt – den fremhever de arkitektoniske delene av bygget uten at det er screenen selv som kommer i fokus. Når Zip Screenen ikke er i bruk, kan den enkelt rulles inn i en kassett som ikke tar opp plass. Når den er nede, smelter screenen sammen med veggfasaden på en stilren og enkel måte.

  • Perfekt for både kystlandskapet og asfaltjungelen

Vi i Norsol har fabrikk på Møre på Nordvestlandet, og kan bekrefte at en Zip Screen er det beste alternativet for kysten, eller områder der vinden ofte merkes og husene har store vinduer. I tettbygde strøk er Zip Screen et godt solskjermingsalternativ for deg som ikke vil bygge for mye på fasaden, eller har en moderne fasade. Varmen holdes ute takket være det tekniske stoffet i duken. Zip Screen beskytter mot den sterke solen, men slipper samtidig inn naturlig sollys og lar deg beholde den vakre kystutsikten. Du kan også bli glad for å høre at Zip Screen stopper pollenstøv fra å legge seg på vindusruta. Og fremfor alt unngår du bortblåste markiser!

  • Bærekraftig og miljøvennlig

Norsol setter bærekraft høyt, og vår miljøvennlige Zip Screen produseres med færre enkeltkomponenter. Alt av aluminiumsdeler på produktet blir resirkulert, og vi smelter om alt svinn til nye profiler. De resirkulerbare delene sikrer lang levetid, så du kan kjøpe et produkt som tåler tidens tann.

  • Komfortabel og fremtidsrettet smarthusteknologi

Vi leverer Zip Screen motorisert. Du håndterer Zip Screen på samme måte som en utvendig rullegardin, og du kan bruke både bryter og fjernkontroll for å styre solskjermingen. På den måten får du et fleksibelt og komfortabelt produkt som du kan styre fra spisebordet, stuekroken eller hjemmekontoret.

Hvis du virkelig vil ta det et skritt videre, kan Zip Screen fra Norsol også utstyres med sol- og vindautomatikk. Da kjøres produktet automatisk ned i sterk sol, og du kan la været bestemme solskjermingen og bare lene deg tilbake. Når det er sterk vind, tar Zip Screenen din selv ansvar for å rulle opp. For distré huseiere er dette en stor fordel. Det kan være vanskelig å se for seg at solen skal titte fram når du står opp til en overskyet og hektisk morgen. Mens du sitter på kontoret, blir det kanskje opphold, og innen du kommer hjem er huset glovarmt og møblene solbleket. Med sol- og vindautomatikk er det ikke en bekymring lenger.

Gratis befaring over hele landet

Kort oppsummert er en Zip Screen en utmerket solskjermingsløsning å investere i når du vil ha et stilig, effektiv og pålitelig produkt for vindutsatte steder – samtidig som du bevarer utsikten.

Hvis du har bestemt deg for å velge Zip Screen til hjemmet, eller fortsatt er usikker på hva slags solskjerming som passer best, er det bare å ta kontakt med oss. Norsol tilbyr gratis befaring over hele landet, og har garantert en representant nær deg. Ta en titt her for kontaktinformasjon.

Vår enkle prosess

Bestill gratis befaring fra Norsol og få se vareprøver fra solskjermingen vår.
1

GRATIS BEFARING

Først bestiller du gratis befaring. Alle våre produkter lages på mål, spesielt tilpasset dine behov.

Bestill en gratis befaring for å lære mer om hvordan solskjermingen vår sys på mål til ditt hjem.
2

PRODUKSJON

Solskjermingen blir produsert på fabrikken vår på Tingvoll, slik har det vært siden starten i 1983.

Solskjermingen vår monteres av lokale Norsol-representanter.
3

MONTERING

Når produktene er ferdig produsert, blir alt fagmessig montert etter avtale. Det tar vanligvis kun noen timer.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjema så vil en av våde proffe montører kontakte deg for å avtale en tid for gratis befaring.

Gratis befaring

Bestill vår nye brosjyre

Skriv inn e-postadressen din i feltet under, og få vår nye brosjyre tilsendt per epost. Brosjyren er full av gode råd og tips om solskjerming og gardiner!